Ismerjen meg bennünket!

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank engedélyével elsősorban vállalkozási, üzleti célú hitel és pénzkölcsön, valamint követelésvásárlási tevékenységgel foglalkozik.

Tevékenységünk során egyszerűségre, gyorsaságra törekszünk, feladatainkat a jóhiszeműség és a tisztesség követelményeinek keretein belül végezzük.

Hitelezési tevékenységünk során elsődlegesen az ügyfelek igényeit vesszük figyelembe, rugalmasan azokhoz próbáljuk – a törvény, és saját magunk által megszabott határokon belül – igazítani az általunk kínált lehetőségeket. Célunk, hogy megoldást találjunk a hozzánk fordulók számára.

A megvásárolt követelések kezelése során az adósokkal együttműködve járunk el. Figyelembe vesszük az adós teherviselő képességét, az életkörülményeit, az adóssal együttműködve felmérjük jövedelmi és vagyoni helyzetét és önkéntes teljesítésének lehetőségét. Társaságunk - ismerve az adós együttműködésének mértékét és lehetőségeit - elősegíti az adós teljesítését, mielőtt a követelés érvényesítésére jogi eljárást indítana.

A probléma megoldását tartjuk szem előtt, anélkül, hogy újabb problémákat generálnánk. Hisszük, hogy többet érhetünk el azáltal, hogy jóhiszeműen tekintünk minden ügyfelünkre, akikkel közösen alakítjuk együttműködésünk részleteit.

Az oldalt készítette: Prime Computer